MC SERENE-UM CALM (DOG&CAT 1-20KG) TBL N30

Review and collect 20 points.
Looduslik täiendsööt hüperaktiivsete, rahutute ja/või agressiivsete kasside ja koerte rahustamiseks. Soovitatav kasutada äikesetormide, ilutulestike, reisimise ja üldise rahutuse korral.

Доступность: Нет в наличии

7,96 €
Описание товара
Подробности

Looduslik täiendsööt hüperaktiivsete, rahutute ja/või agressiivsete kasside ja koerte rahustamiseks. Soovitatav kasutada äikesetormide, ilutulestike, reisimise ja üldise rahutuse korral.

Koostis: kaltsiumkarbonaat.

Lisatud söödalisandid (kg kohta): mikrokristalliline tselluloos 648 mg, L-trüptofaan 54,55 mg, akaatsia kumm 45 mg, inositool 27,3 mg, niatsiin 27,3 mg, tauriin 18,2 mg, püridoksiin-hüdrokoriid (B6-vitamiin) 18,2 mg, D3-vitamiin 18,2 IU, naturaalne maitseaine 15 mg, E-vitamiin 1,8 mg, tsink (tsinksulfaadina) 240 mg, seleen (selenaadina) 0,5 mg.

Analüütiline koostis: toorproteiin (min)8,3%, toorõlid ja -rasvad (min) 4,7%, toorkiud (max) 0,5%, niiskus (max) 1,83%, toortuhk (max) 66,8%.

Toime: L-trüptofaan on toiduproteiinis leiduv aminohape, mis on serotoniini (osaleb inimeste ja loomade une reguleerimises) eellane. Pärast L-trüptofaani tarbimist toiduga tõuseb loomade organismis selle aminohappe sisalduse tase ning see toetab küllastus-ja rahulolutunde tekkimist. See preparaat toimib samal põhimõttel. Lisaks sisaldab preparaat vajalikke vitamiine (A-, D-, B3- ja B6-vitamiine) ja aminohappeid (trüptofaan ja tauriin) ning mikroelemente, mis kõik koos töötavad terve lemmiklooma heaks.

Kasutamine: Soovituslikud kogused: väikesed kassid kaaluga kuni 2,5kg ¼ tabletti 2 korda päevas, suured kassid kehakaaluga kuni 2,5-5kg ½ tabletti kaks korda päevas, väiksed koerad kuni 5kg 1/2 tabletti kaks korda päevas, keskmised koerad kaaluga 5-10kg 1 tablett kaks korda päevas, suured koerad 10-20kg 2 tabletti kaks korda päevas. Tabletid purustada ja anda koos toiduga. Tabletti võib anda ka tervena. Vajalikuks võib osutuda tablettide manustamise alustamine juba 3-4 päeva enne oodatavat sündmust parema toime saavutamiseks. Preparaat on mõeldud kasutamiseks vaid vajalikel perioodidel. Värske ja puhas joogivesi hoida alati saadaval.

Säilitamine: kuivas ja jahedas kohas, kaitstuna otsese päikesevalguse eest. Hoida laste eest kättesaamatus kohas.

Pakendi suurus: 30 tabletti.

Päritoluriik: Inglismaa. 

Дополнительная информация
Дополнительная информация
Вес 0.1000
Отзывы
Напишите ваш собственный отзыв
Вы пишете отзыв на товар: MC SERENE-UM CALM (DOG&CAT 1-20KG) TBL N30
Как вы оцениваете этот товар? *
  1 звезда 2 звезды 3 звезды 4 звезды 5 звёзд
Качество
Метки товара

Используйте пробелы для отделения меток. Используйте одинарные кавычки (') для фраз.